Geboren op 2 februari 1978 in het pittoreske Heemstede, via Breda (studie) en Leidschendam (waarom niet?) uiteindelijk in het vriendelijke IJsselstein beland. En nee, we zijn hier GEEN dorp. Stadsrechten sinds 1310!

De passie voor taal, verhalen, romantiek en historie zaten er al jong ingebakken; eerst voorgelezen, toen zelf uit de bieb gesleept en uiteindelijk uit eigen pen ontstaan. In 2005 gestart met mijn 1e grote verhaal, een vervolg op Andrew Lloyd Webber’s “Phantom of the Opera” (met hier en daar elementen van de oorspronkelijke maestro Gaston Leroux ). In 2006 stond de volledige roman (40 hoofdstukken, 161 pagina’s) online op fanfiction.net:  https://www.fanfiction.net/s/2780428/1/The-Destiny-of-Souls-entwined

Er staan momenteel verschillende nieuwe verhaallijnen in de stijgers, echter gebrek aan tijd en bovenal inspiratie hebben tot een onverwacht lange bouwvak geleid.

In mijn werk is het communiceren en schrijven altijd wel verweven, maar nooit de kern geweest. Tijd om daar maar eens verandering in te brengen! Dit blog is daar een eerste stapje in. Wordt het een SPRONG, lieve lezers?

Verder: Muziekliefhebber (van Muse tot Celine Dion), Danseres (van Ballet via Ballroom en Latin naar Flamenco), Boekenfreak (meer Engels dan Nederlands…en het liefst op papier!), Reiziger (ik zit al op 10% van de wereld zeggen de statistieken…) maar vooral ook trotse echtgenote van Michiel en mama van Tessa. Onthoud die namen maar, ik heb het idee dat je ze vaker in mijn blogs zult tegenkomen!

Ik schrijf over wat me bezig houdt, wat me overkomt, wat ik onderneem en wat me (plezierig of onplezierig) opvalt in het nieuws. Volg mijn belevenissen als nieuwbakken mama, als baanzoeker (klinkt toch positiever als werkloze toch?), als schrijfster, kortom: BLOGGER! Ik hoop dat je net zoveel plezier zult hebben bij het lezen, als ik heb bij het schrijven.

HET MOOISTE VERHAAL IS HET LEVEN ZELF!

Lotte.

Advertenties

Wat vind jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s